ST. REGJISTRIMI I FLAMURIT VINCENT DHE GRENADINES PËR ANIKA

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-grenadines

ST. REGJISTRIMI I FLAMURIT VINCENT DHE GRENADINES PËR ANIKA

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Shën Vincentit dhe Grenadines

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Shën Vincentit dhe Grenadineve

RENDOS TANI
+1 646 971 1785

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Shën Vincentit dhe Grenadineve

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Regjistrimi i flamurit të Shën Vincentit dhe Grenadineve

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Shën Vincentit dhe Grenadines?

rc-vincent
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Shën Vincent dhe Grenadine me emrin personal ose të kompanisë

E vlefshme për një vit

E vlefshme për një vit

Regjistrimi është i vlefshëm për një vit, ne ofrojmë rinovime të lehta

Çmim të ulët

Çmim të ulët

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e St. Vincent Grenadines.

E vlefshme kudo!

E vlefshme kudo!

Shën Vincenti dhe Grenadinet janë të vlefshme në mbarë botën

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 5-7 ditësh dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Procesi i shpejtë i regjistrimit

Procesi i shpejtë i regjistrimit

Procesi i regjistrimit është relativisht i shpejtë dhe efikas

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, barebar dhe komercial.

Privat, Bareboat & Tregtare

Licenca e pikave!

Ne mund të organizojmë licencën për ju

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lejoni stafin tonë shumëgjuhësh në St. Vincent Grenadines të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 5-7 ditë pune. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në St. Vincent Grenadines dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura aty pranë.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrimi i flamurit të Shën Vincentit dhe Grenadineve

Licenca e radios

.0-6.99 m
-
-
.7.00-11.99 m
-
-
.12.00-24.00 m
-
-
.MMSI
-
-
  RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

  • card visa
  • card mastercard
  • card american-express
  • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

  • Fatura e shitjes/Dëshmia e pronësisë
  • Kopje e pasaportës/identifikimit të pronarit
  • Dokumentacioni i anijes (Nëse anija juaj është regjistruar më parë, do t'ju duhet të siguroni kopje të dokumenteve të saj të mëparshme të regjistrimit. Kjo përfshin certifikatat e mëparshme të regjistrimit, certifikatat e fshirjes dhe çdo dokument tjetër që tregon historinë e anijes.)
  • Dëshmia e pajtueshmërisë (Duhet të jepni prova që anija juaj përputhet me rregulloret ndërkombëtare detare, duke përfshirë standardet SOLAS dhe IMO. Kjo mund të përfshijë dokumentacion në lidhje me pajisjet e sigurisë, pajisjet e lundrimit dhe kërkesa të tjera.)
  • Agjent i autorizuar (Do t'ju duhet të caktoni një agjent të autorizuar i cili është i vendosur në St. Vincent dhe Grenadines dhe i cili mund të veprojë në emrin tuaj në lidhje me procesin e regjistrimit)

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve të Shën Vincentit dhe Grenadineve

Kush mund të aplikojë për regjistrimin e anijeve të Shën Vincentit dhe Grenadines?
Çfarë dokumentesh duhet të siguroj për të regjistruar varkën?
A ka rëndësi se në cilën gjuhë është letra?
Sa shpejt mund ta regjistroj varkën time me regjistrimin e Shën Vincentit dhe Grenadines?
A do të marr dokumentin e përkohshëm përpara regjistrimit origjinal?
A disponohet një kopje letre e regjistrimit?
Për sa kohë është i mirë regjistrimi i Shën Vincentit dhe Grenadines?
A duhet të bëjmë inspektimin?
Cili flamur lejohet të valojë në një jaht me regjistrimin e Shën Vincentit dhe Grenadines?
Mund të ndihmoni me regjistrimin e një ski jet?
A i pranoni të gjitha format e pagesës?
A mund të ndihmoni edhe për marrjen e licencës së MMSI?
A mund të ndihmoni në ndryshimin e pronarit në regjistrimin aktual?
Si mund ta anuloj regjistrimin tim aktual?

Merrni një ofertë pa detyrime për Shën Vincenti dhe Grenadinet Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner